Stiti cu totii cat de greu poate sa fie atunci cand va aflati la o petrecere si in mijlocul unei discutii importante cel mic alearga sa va cheme sa faca poza la cabina foto. Fun Foto are solutia perfecta in acest sens intrucat poate sa amenajeze cabina foto pentru copii astfel incat nu numai ei sa se simta bine la petrecere. De acum incolo se vor putea bucura singurei de toate avantajele pe care le ofera o cabina foto copii fara sa va mai deranjeze de fiecare data. Astfel, micutii vor putea sa isi creeze amintiri asa cum isi doresc fara sa apara in poze si bratele parintilor.

Cabina foto pentru copii va fi amenajata astfel incat sa poata sa ajunga in vizorul obiectivului, prin amplasarea unei mini scene care sa asigure si o siguranta deplina astfel incat sa se poata desfasura lejer. Un asistent foto va sta mereu la cabina foto pentru a-i ajuta pe micuti sa urce si sa se pozeze la cabina foto astfel incat sa puna in scena cele mai haioase scenarii la care se pot gandi micutii.

In plus, cabina foto vine impreuna cu o multime de accesorii pe care sa le poarte in timpul sedintei dar si o recuzita bogata. Oferta noastra este deosebit de variata si inedita, astfel incat chiar daca este vorba despre o petrecere tematica va putem furniza toate elementele necesare.

Toti cei prezenti vor fi incantati de idee pentru ca vor putea gasi o cabina foto pentru copii adaptata perfect pentru ei dar si certitudinea ca exista cineva care sa ii supravegheze si sa ii ajute sa puna in scena tot ceea ce si-au imaginat.

Cabina foto pentru copii de la Foto Fun

Cabina foto pentru copii de la Foto Fun este cu adevarat una dintre cele mai inedite idei pe care sa le puneti in practica dar sa si va bucurati alaturi de cei mici de petrecerea lor fara sa fiti intrerupt atunci cand faceti ceva important.

In plus, veti putea si dumneavoastra sa va fotografiati cu cei mici intrucat avem solutii perfect adaptate si inedite pentru sedintele foto pe care doriti sa le realizam. De asemenea, aceasta cabina foto pentru copii permite stocarea pozelor pe suporturi externe cum ar fi stick-uri sau carduri de memorie, astfel incat sa puteti sa pastrati toate pozele si sa le distribuiti parintilor. Exista si optiunea de a le distribui direct pe retelele de socializare sau transmiterea pozelor prin e-mail.

Nu trebuie decat sa ne contactati pentru a obtine o oferta personalizata dar si sa planuim impreuna cea mai inedita petrecere pentru cei mici.

Contact cabina foto petreceri copii 0765268465

stirileprotv.ro