A avea o cabina foto pentru nunta este cea mai populara alegere dar si cea mai inedita pe care puteti sa o aveti. Pentru invitatii dumneavoastra va doriti, desigur, un eveniment de neuitat unde sa se simta foarte bine. Dar, pentru a avea o cabina foto pentru nunta si sa nu se transforme totul intr-un pelerinaj la cabina sau sa devina centrul atentiei si sa nu acorde nimeni prea mult interes programului pe care l-ati creat special pentru ei, trebuie sa tineti cont de o serie de lucruri importante.cabina foto pentru nunta

  1. Alege o cabina foto pentru nunta deschisa – o cabina foto inchisa nu ofera prea multa libertate de miscare neputand sa incapa mai mult de 3 persoane. Pe cand, cu o cabina foto deschisa este posibila punerea in practica a oricarui scenariu dorit
  2. Cabina foto pentru nunta cu un animator – rolul acestuia este sa incurajeze toti invitatii sa indrazneasca sa se fotografieze atunci cand doresc. Animatorii sunt instruiti si au experienta in crearea unei atmosfere perfecte astfel incat fiecare invitat sa se bucure de cabina foto.
  3. Mirii trebuie sa dea tonul – nu se va fotografia nimeni la cabina foto pentru nunta daca nu sunteti deschizatori de drumuri. Va trebui sa lasati deoparte toate emotiile intrucat ati trecut deja prin cele mai mari. Este suficienta o sedinta foto pentru a-i convinge sa se fotografieze si sa utilizeze recuzita pregatita pentru eveniment.
  4. Pozitionarea cabinei foto – este deosebit de important ca amplasamentul cabinei sa nu incurce invitatii. Impreuna cu organizatorul evenimentului si cu agentia care va pune la dispozitie cabina sa discutati despre acest aspect. Insa, trebuie sa va asigurati ca nu este nici ascunsa pentru a putea sa fie gasita usor.
  5. Calitatea fotografiilor – trebuie sa va asigurati ca inainte de toate amplasamentul cabinei nu favorizeaza aparitia unor umbre pe fata sau intunecoase. Aici, de acest aspect ne ocupam noi intrucat ne asiguram ca fiecare fotografie este realizata perfect si efectuam teste prin care sa ne convingem daca este necesar sa amplasam lumini sau sa se ajusteze anumite elemente.
  6. Comunicare constanta dar nu stresanta – este foarte important sa stabiliti dinainte toate aspectele precum data evenimentului si ora, contractul, layout, actiuni de dupa eveniment. Dar aveti grija ca sa nu interveniti foarte mult in munca pe care o au cei de la agentia de la care ati inchiriat cabina foto intrucat sunt profesionisti si cunosc in detaliu tot ce trebuie sa faca pentru ca dumneavoastra sa puteti profita de avantajele oferite.
  7. Solicitati un guest book – reprezinta una dintre cele mai importante amintiri pe care le puteti crea la evenimentul dumneavoatra. Nu uitati sa solicitati agentiei noastre sa creeze un astfel de guest book si va garantam ca toata lumea va aprecia ideea.
  8. Poze nelimitate pe toata durata evenimentului – evident, atunci cand aveti la dispozitie o cabina foto pentru nunta puteti sa faceti oricat de multe poze va doriti impreuna cu invitatii pentru a crea momente memorabile.
  9. Creati atmosfera alegand cea mai creativa recuzita – indiferent de care este ideea dumneavoastra cu privire la nunta pe care vi-o doriti noi putem sa adaptam cabina foto astfel incat sa se potrivesca perfect ocaziei. In plus, asiguram atat recuzita cat si accesoriile necesare pentru a va simti cat mai bine si sa puneti in scena cele mai amuzante momente.
  10. Alegeti intotdeauna o firma cu experienta – este foarte important sa colaborati numai cu profesionisti in domeniu si sa va bucurati de fotografii de calitate inalta. Acest lucru vi-l pune la dispozitie si Fun Foto, asadar nu ezitati sa solicitati o oferta personalizata chiar azi pentru cabina foto.

Contact Cabina foto pentru nunta 0765268465