Lansarea unui brand nou se poate face fie in ,,soapta” sau  rasunator. Si, suntem siguri ca doriti ca noua inovatie lansata o doriti sa fie pe buzele tuturor. In momentul in care pe piata se lanseaza un nou produs sau serviciu, in special daca este vorba despre ceva extrem de nou care nu a mai existat pana in prezent, cu atat mai mult trebuie sa atraga interesul intr-un mod cat mai inedit si memorabil.

Castigarea aprecierii clientelei pentru viitoarele produse sau servicii proaspat lansate se face prin intermediul fidelizarii clientilor. Suntem siguri ca v-ati gandit din timp la materialele promotionale, la sample-urile de produse pe care le veti oferi tuturor participantilor dar puteti sa le oferiti ceva mai mult de atat.

Puteti sa instalati cabina Fun Foto personalizata in conformitate cu evenimentul dumneavoastra dar si cu dorintele pe care le aveti. Astfel, oferta noastra include in afara de personalizare, o multime de aspecte deosebit de interesante cum ar fi niste fundaluri special create pentru eveniment de catre graficienii nostri talentati.

Calitatea fotografiilor este asigurata de performanta inalta de care se bucura cabina Foto Fun. Este foarte usor de utilizat prin intermediul ecranului tactil facand posibil sa se distribuie instantaneu pe retelele de socializare. Avantajul pentru lansarea unui nou brand este acela ca persoanele care se vor fotografia la cabina foto vor face reclama preietenilor si cunostintelor lor, astfel incat prezenta noului produs sau serviciu sa fie remarcat de cat mai multi oameni.

Desigur, daca este sa vorbim mai pe larg despre avantajele care insotesc aceasta modalitate de fidelizare ar trebui sa discutam despre acest subiect indelung. Dar, prin a alege cabina Foto Fun veti putea sa obtineti mult mai multe. Veti putea sa faceti cunostinta pietei cu produsele sau serviciile inovatoare pe care le-ati creat dar sa si reusiti sa ii castigati pe toti viitorii clienti prin originalitatea de care ati dat dovada.