Dragi parinti. Nu mai trebuie sa va ganditi cum ati putea sa economisiti doar pentru ca micutii sa se poata fotografia la Disneyland cu personajele preferate din desene animate. De asemenea, nu trebuie nici sa decideti ce mai taiati de pe lista doar pentru a va asigura ca petrecerea micutilor este un succes total. Cabina foto de la Foto Fun reprezinta modalitatea ideala prin care puteti sa asigurati distractia pe cinste mult asteptata de cei mici. Putem sa amenajam cabina foto astfel incat sa fie punctul cel mai important al petrecerii asigurand fundaluri cu scene din animatii sau chiar cu personajele preferate. Pentru ca este o petrecere tematica orice micuta domnisoara poate sa se transforme intr-o printesa iar orice baietel intr-un pirat proaspat venit de pe mare sau sa intruchipeze personajul preferat.

Evident, nici o petrecere nu trebuie sa fie altfel decat vesela si asistentii nostri se pricep cel mai bine sa le ofere celor mici oportunitatea de a se fotografia asa cum isi doresc.

Insa, nimic nu este posibil fara parinti, care trebuie sa ne spuna din timp doleantele celor mici astfel incat sa putem asigura totul si sa ne pregatim in consecinta. Daca nu va place nici unul dintre fundalurile oferite pentru petrecerea celor mici atunci trebuie sa stiti ca avem o echipa de graficieni deosebit de talentati care reusesc sa reproduca in doi timpi si trei miscari dorintele pe care le aveti.

Fotografiile rezultate au o calitate exceptionala si putem sa le adunam fie pe un suport de stocare fie sa creem un video cu cele mai reusite fotografii ale serii. Totusi, pentru ca fiecare micut isi va dori poza la finalul petrecerii puteti sa va ganditi la ambele variante si noi vi le vom oferi cu mare drag.

Nu trebuie sa va faceti probleme ca aceasta cabina foto nu se va folosi intrucat cei mici vor fi atrasi instantaneu de culorile vii si de accesorile amuzante pregatite special pentru ei.

In fiecare zi reusim sa aducem zambetul pe buze tuturor celor care participa la evenimente si sa le oferim toate motivele de bucurie. Fotografii de calitate, posibilitate de partajare pe retelele de socializare, stocarea pozelor si multe alte elemente deosebit de utile care va asteapta chiar azi. Va asiguram ca cei mici se vor simti foarte bine folosind cabina foto si putem sa punem pariu ca si dumneavoastra veti incerca sa faceti cel putin o fotografie.