Se spune ca o poveste buna nu a inceput niciodata cu o salata. Daca vrei sa se vorbeasca mult timp despre evenimentul tau atunci ar fi bine sa incepi sa pui in practica cele mai creative idei care iti trec prin minte.

Pentru ca nu vrei ca lumea sa se plictiseasca ci sa faca ceva amuzant pentru a se simti cat mai bine, noi iti propunem sa alegi un photo booth care sa sparga plictiseala si sa ii faca sa uite complet de telefoanele lor.photo booth

Cabina foto nu se rezuma numai la o recuzita extrem de bogata si la modul in care sunt utilizate toate elementele solicitate. Puteti sa optati pentru efecte speciale care vor transforma fotografiile voastre in ceva absolut original.

Pasionat de filme SF sau nostalgic dupa vremurile vechi? Nici o problema. Cu ajutorul unui filtru Thermo sau unul Vintage toate aceste dorinte pot sa devina realitate. Sau, daca esti pasionat al benzilor desenate atunci poti sa aplici un filtru Comic Book si vei deveni instantaneu un personaj animat. Indiferent de preferinte avem filtrele potrivite si vei reusi sa le oferi prietenilor tai experienta care au asteptat-o de multa vreme,

Filtrele nu au rolul numai de a anima si mai mult fotografiile ci sa si contribuie la calitatea imaginii. Vei vedea ca aplicand filtrul potrivit vei obtine imagini de o calitate exceptionala fara sa iti faci probleme ca ar putea sa distorsioneze ideea principala. Daca nu iti place oricand poti sa schimbi filtrul printr-o simpla atingere de ecran. De asemenea, poti sa te joci cu filtrele astfel incat pentru aceeasi fotografie sa obtii mai multe variante. Asadar, asigura-te ca te distrezi la maxim iar de restul ne vom ocupa noi.

Cabina foto cu siguranta trebuie sa faca parte din evenimentul tau si te asiguram ca va fi elementul cheie care ii va face pe invitatii tai sa isi doreasca sa nu se mai termine petrecerea.