In ultima vreme, am primit numeroase propuneri de colaborare pline de originalitate si deschidere spre domeniul nostru, al cabinei foto. Iti este cel mai mare dragul sa deschizi o astfel de propunere interesanta si sa iti lasi imaginatia sa zboare iar cele mai ravnite dorinte sa se materializeze. Astfel, am realizat cat de important poate sa fie sa alegeti o cabina foto la lansarea de noi produse in demararea unei campanii de marketing deosebit de eficiente.

Activitatea noastra a inceput cu cele mai inedite propuneri, trend care se mentine si in ziua de astazi. O lansare de produse inseamna pentru dumneavoastra un nou succes inregistrat dar si multa munca intrucat tot ceea ce este nou trebuie promovat intr-un mod cat mai inedit. Atunci cand inchiriati o cabina foto la lansarea de noi produse, detaliile care tin de cabina foto sunt cele de care ne ocupam noi. Iar cel mai important, fiecare persoana care se afla in fata cabinei foto pentru a face o fotografie se va bucura de toata atentia noastra dar si de sugestii pentru a putea sa primeasca cele mai perfecte suveniruri de la evenimentul creat de dumneavoastra.

Avantajele nu sunt putine in acest caz si vom enumera cateva dintre ele. In primul rand, orice lansare de produs are nevoie de o reclama eficienta si, de multe ori tocmai atunci cand este cazul refuza sa apara ideile originale. O cabina foto la lansarea de noi produse are un efect deosebit deoarece toata lumea se va distra pozand in diferite ipostaze, va distribui pe retelele de socializare fotografiile nou create dar vor putea sa pastreze si o amintire deosebita.

Photo booth la lansarea de noi produse va fi amplasata strategic astfel incat sa fie la indemana tuturor dar nici sa nu incurce atunci cand trebuie sa prezentati momentele cheie ale evenimentului pe care l-ati organizat.

Un alt avantaj despre care merita sa povestim putin, atunci cand este vorba despre lansarea unui nou produs nu numai ca se satisface necesitatea de a avea reclama mult dorita dar veti reusi inca de la inceput sa castigati potentialii cumparatori astfel incat sa simta ca sunt importanti pentru dumneavoastra si doriti sa se simta la fel de bine.

Nu este prima data cand aducem cabina foto la astfel de evenimente si cunoastem toate aspectele de care trebuie sa tinem cont pentru ca avantajele unei astfel de distractii sa fie atat de partea potentialilor clienti cat si de partea dumneavoastra.

Contact photo booth 0765268465