Poate sa fie destul de greu de crezut, dar experienta unui photo booth nu se rezuma numai la a crea niste amintiri de neuitat ci ofera o serie de lectii de

photo booth pentru nunta botez evenimente

viata si o autocunoastere mult mai amanuntita. In tot timpul acesta cat am lucrat la cabina foto, am acumulat o serie de lectii la care in prima instanta nici noi nu ne-am gandit dar, o data cu trecerea timpului au devenit concluziile experientelor prin care am trecut. Acum vi le impartasim si dumneavoastra si, la finalul articolului suntem siguri ca veti fi de acord cu noi.

5 motive pentru care sa apelezi la un photo booth

  1. Toata lumea are un copil launtric – da, este adevarat ca suntem adulti si ca avem responsabilitati, dar in momentul in care ne aflam in fata unui photo booth parca toate ideile nastrusnice ne vin in cap si ne dorim sa le punem in aplicare. Aceasta este una dintre primele si cele mai importante lectii pe care le-am invatat in urma experientelor traite.
  2. Fericirea pur si simplu se vede pe chipul tau – nimeni nu este trist in fotografii, dar, in momentul in care ai si ocazia sa pui in practica toate ideile pe care le ai atunci parca este si mai evidenta fericirea de pe chipul tau. Un Photo Booth reprezinta ocazia perfecta in care sa te dezlantui asa cum vrei si sa imortalizezi in fotografii momentele in care esti fericit cu adevarat.
  3. Indecizia – sunt atatea decizii de luat atunci cand doresti sa pui in practica o anumita idee. Multi se plang ca nu au iesit asa cum si-au imaginat in poze, dar motivul principal este acela ca avand la dispozitie o recuzita atat de bogata sunt indecisi si pana la urma constata ca ipostazele sunt de-a dreptul amuzante. Desigur, acest principiu nu se aplica si in viata de zi cu zi. Dar la un photo booth totul este posibil.
  4. Nu spune altuia ce sa faca – in momentul in care tinzi sa ii spui celuilalt ce sa faca risti sa nu te mai poti concentra asupra propriei persoane. Daca esti atent la cei care vin la photo booth pentru poze vei constata ca tocmai acele persoane care ofera atatea sfaturi legat de ce sa porti din recuzita tocmai acelea sunt cele mai neatente.
  5. Copii, cea mai minunata clientela la photo booth – expresivitate, creativitate, naturalete, amuzament, este o adevarata placere sa lucrezi cu copii la photo booth pentru ca stiu sa se joace. Este una dintre cele mai minunate experiente de la photo booth si veti vedea ca exact asa si este.

Alaturi de clientii nostri am avut cele mai placute experiente si am reusit sa le oferim de fiecare data momente exceptionale. Care sunt cele mai placute experiente la photo booth pe care le-ati trait? Impartasiti-le cu noi si nu uitati sa le povestiti si prietenilor.

Contact Photo Booth 0765268465

wall-street.ro